msgbartop

kommentar på frågor i politiken, kultur, miljö och teknik
msgbarbottom

03 januari 11 Flash inte fungerar i Firefox? Lösning: nedgradering

Jag hade märkt att under en tid Flash hade inte visas korrekt i Firefox. I själva verket inte visas alls, men beter sig absolut absolut normalt Internet Explorer. Jag hade ignorerat detta men när du har att designa webbsidor som kräver någon Flash-innehåll problemet blir omöjlig att ignorera. Jag försökte de vanliga Mozilla supportforum och kom över hjälp sidor som "Flash inte fungerar korrekt efter uppdatering till Firefox 3.6.7", men naturligtvis, förblev problemet. Jag försökte många andra felsöknings fixar, av vilka några är inblandade avinstallera sedan installera om Flash-plugin medan andra inblandade skapar en ny användarprofil i Firefox. Jag har tappat räkningen på hur många lösningar jag försökt men ingen av dem arbetade. Problemet verkar vara ganska utbredd döma av antalet personer som rapporterar till Mozilla att de också har detta problem.

Den lösningen var otroligt enkel som vanligen är fallet ...

För att lösa problemet, allt jag gjorde var: ladda ner och installera Firefox 3.5 Okej, kommer Firefox 3.5.x upprätthållas med säkerhetsuppdateringar och stabilitet tills augusti 2010 så det är bara en tillfällig lösning. Förmodligen Mozilla kommer förr eller senare att släppa en officiell fix för detta problem som utan tvekan beror på en viss oförenlighet mellan Firefox och Windows (nämnde jag att jag kör Windows Vista?) Men tills de gör åtminstone kan jag använda Firefox och fortfarande visa Flash-innehåll .

Förbättrad av Zemanta
Vara social, Dela!

Tags:

Läsarnas kommentarer

  1. |

    Jag behöver installera Adobe Flash Player 10 för Internet Explorer / och / Firefox allt i samma process.Is detta möjligt?

  2. |

    Detta forum verkar ha en lösning på det problemet: http://en.kioskea.net/forum/affich-37967-download-adobe-flash-player-10-into-firefox-3

Lämna en kommentar

CommentLuv märke
:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow::|:mrgreen: