msgbartop

kommentar på frågor inom politik, kultur, miljö och teknik
msgbarbottom

03 jan 11 Flash inte fungerar i Firefox? Lösning: nedgradering

CHARLESTON, SC - NOVEMBER 29:  Rev. Dick Reed ...
Bild från Getty Images via daylife

Jag hade märkt att en tid Flash hade inte visas korrekt i Firefox. Faktum är att inte visa alls, men ändå beter absolut helt normalt i Internet Explorer . Jag hade ignorerat detta men när du har att utforma webbsidor som kräver någon Flash-innehåll på problemet blir omöjlig att ignorera. Jag försökte de vanliga Mozilla supportforum och kom över hjälpsidor som " Flash inte fungerar korrekt efter uppdatering till Firefox 3.6.7 ", men naturligtvis fortfarande problemet. Jag försökte många andra felsöknings fixar, varav några deltar avinstallerar sedan installera om Flash-plugin medan andra inblandade skapar en ny användarprofil i Firefox. Jag har tappat räkningen på hur många lösningar som jag försökt, men ingen av dem fungerade. Problemet verkar vara ganska utbredd döma av antalet personer som rapporterar till Mozilla att de också har det här problemet.

Den lösningen var otroligt enkel som vanligen är fallet ...

För att lösa problemet, allt jag gjorde var: ladda ner och installera Firefox 3.5 Okej, kommer Firefox 3.5.x att upprätthållas med säkerhetsuppdateringar och stabilitet fram till augusti 2010 så det är bara en tillfällig lösning. Förmodligen Mozilla kommer förr eller senare släppa en officiell fix för detta problem som utan tvivel beror på en viss oförenlighet mellan Firefox och Windows (nämnde jag att jag kör Windows Vista ?) men tills de gör åtminstone kan jag använda Firefox och fortfarande visa Flash-innehåll .

Förbättrad av Zemanta
Vara social, Dela!

Tags: , , , , , , , , ,

Läsarnas kommentarer

  1. |

    Jag måste installera Adobe Flash Player 10 för Internet Explorer / och / Firefox allt i samma process.Is detta möjligt?

  2. |

    Detta forum verkar ha en lösning på det problemet: http://en.kioskea.net/forum/affich-37967-download-adobe-flash-player-10-i-firefox-3

Lämna en kommentar

CommentLuv märke
:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow::|:mrgreen: