msgbartop

comentariu pe probleme de politică, cultură, mediu și tehnologie
msgbarbottom

03 ianuarie 11 Flash nu funcționează în Firefox? Soluție: downgrade

CHARLESTON, SC - NOVEMBER 29:  Rev. Dick Reed ...
Imagine de Getty Images via daylife

Am observat că de ceva timp Flash nu au fost afișate în mod corespunzător în Firefox. De fapt, nu sunt afișate la toate, dar se comporta absolut absolut normal în Internet Explorer . Am ignorat acest lucru, dar atunci când aveți pentru a proiecta pagini web care au nevoie de unele conținut Flash problema devine imposibil de ignorat. Am încercat ca de obicei Mozilla forumuri de suport și au venit pe mai multe pagini utile, cum ar fi " Flash nu funcționează corect după actualizare pentru Firefox 3.6.7 ", dar, desigur, problema a rămas. Am încercat numeroase alte remedieri probleme de fotografiere, unele din acestea fiind implicați dezinstalarea apoi reinstalați plugin Flash în timp ce altele implica crearea unui nou profil de utilizator în Firefox. Am pierdut numarul de cât de multe soluții Am încercat, dar nici unul dintre ei a lucrat. Problema pare a fi judeca destul de răspândită de numărul de persoane raportare la Mozilla ca au prea această problemă.

Soluția a fost incredibil de simplu ca este, de obicei, în cazul ...

Pentru a rezolva problema, tot ce am făcut a fost: descărcați și instalați Firefox 3.5 Bine, Firefox 3.5.x va fi menținută cu actualizările de securitate și stabilitate până în august 2010, astfel că este doar o soluție temporară. Probabil Mozilla va lansa mai devreme sau mai târziu, un fix oficial pentru această problemă, care se datorează, fără îndoială, de la o anumită incompatibilitate între Firefox și Windows (nu am spus eu conduc Windows Vista ?), dar până când nu, cel puțin eu pot folosi Firefox și încă vizualiza conținut Flash .

Consolidată prin Zemanta
Este cota Sociabil!

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Reader Comentarii

  1. |

    Am nevoie pentru a instala Adobe Flash Player 10 pentru Internet Explorer / și / Firefox toți în aceleași process.Is posibil acest lucru?

  2. |

    Acest forum pare să aibă soluția la această problemă: http://en.kioskea.net/forum/affich-37967-descărcare-adobe-flash-player-10-în-firefox-3

Lăsați un comentariu

CommentLuv insigna
:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow::|:mrgreen: