msgbartop

comentariu cu privire la probleme în politică, cultură, mediu și tehnologie
msgbarbottom

03 ianuarie 11 Flash nu funcționează în Firefox? Soluție: downgrade

CHARLESTON, SC - NOVEMBER 29:  Rev. Dick Reed ...
Image de Getty Images via daylife

Am observat că de ceva timp Flash nu a fost afișate în mod corespunzător în Firefox. De fapt, nu afișează deloc, dar se comporta absolut absolut normal în Internet Explorer . Am ignorat acest lucru, dar când trebuie să proiecteze pagini web care necesita unele conținut Flash problema devine imposibil de ignorat. Am încercat de obicei Mozilla forumuri de sprijin și a venit peste pagini utile, cum ar fi " Flash nu funcționează corect după actualizare a Firefox 3.6.7 ", dar, desigur, problema a rămas. Am încercat numeroase alte remedieri probleme de fotografiere, unele dintre care a implicat dezinstalarea apoi reinstalați plugin Flash în timp ce altele implica crearea unui nou profil de utilizator în Firefox. Am pierdut numarul de cât de multe soluții am încercat, dar nici unul dintre ei a lucrat. Problema pare a fi judeca destul de răspândită de numărul de persoane de raportare la Mozilla ca au prea această problemă.

Soluția a fost incredibil de simplu ca se întâmplă de obicei ...

Pentru a rezolva problema, tot ce am făcut a fost: descarcă și instalează Firefox 3.5 Bine, Firefox 3.5.x va fi menținută cu actualizări de securitate și stabilitate până în august 2010, astfel că este doar o soluție temporară. Probabil Mozilla va lansa mai devreme sau mai târziu, o fix oficial pentru această problemă care decurge fără îndoială de unii incompatibilitate între Firefox și Windows (nu am spus am rulează Windows Vista ?), dar până când nu, cel puțin eu pot folosi Firefox și încă vizualiza conținutul Flash .

Consolidată prin Zemanta
Este cota Sociabil!

Tags: , , , , , , , , ,

Cititorului Comentarii

  1. |

    Am nevoie pentru a instala Adobe Flash Player 10 pentru Internet Explorer / și / Firefox toate în aceleași process.Is posibil acest lucru?

  2. |

    Acest forum pare să fi soluția la această problemă: http://en.kioskea.net/forum/affich-37967-download-adobe-flash-player-10-into-firefox-3

Lasa un comentariu

CommentLuv insigna
:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow::|:mrgreen: