msgbartop

comentariu pe probleme de politică, cultură, mediu și tehnologie
msgbarbottom

03 ianuarie 11 Flash nu funcționează în Firefox? Soluție: downgrade

CHARLESTON, SC - NOVEMBER 29:  Rev. Dick Reed ...
Imagine de Getty Images via @ daylife

Am observat că de ceva timp Flash nu au fost afișate în mod corespunzător în Firefox. De fapt, nu sunt afișate la toate, dar se comportă absolut absolut normal în Internet Explorer . Am ignorat acest lucru, dar atunci când aveți pentru a proiecta pagini web care necesită unele conținut Flash problema devine imposibil de ignorat. Am încercat obișnuite Mozilla forumuri de suport și a venit pe mai multe pagini utile, cum ar fi " Flash nu funcționează corect după actualizare pentru Firefox 3.6.7 ", dar, desigur, problema a rămas. Am încercat numeroase alte remedieri probleme de fotografiere, unele dintre care a implicat dezinstalarea apoi reinstalați plugin Flash în timp ce alții implicat crearea unui nou profil de utilizator în Firefox. Mi-am pierdut numarul de cât de multe soluții Am încercat, dar nici unul dintre ei a lucrat. Problema pare a fi judecând destul de răspândită de numărul de persoane de raportare la Mozilla ca au prea această problemă.

Soluția a fost incredibil de simplu cum este, de obicei, în cazul ...

Pentru a rezolva problema, tot ce am făcut a fost: descărca și instala Firefox 3.5 Bine, Firefox 3.5.x va fi menținută cu actualizări de securitate și stabilitate până în luna august 2010, astfel că este doar o soluție temporară. Probabil Mozilla va lansa mai devreme sau mai târziu, un fix oficial pentru această problemă care provine, fără îndoială, de la unele incompatibilitate între Firefox și Windows (nu am spus eu rulează Windows Vista ?), dar până când nu cel puțin eu pot folosi Firefox și încă vizualiza conținut Flash .

Consolidată prin Zemanta
Este cota Sociabil,!

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Cititorului Comentarii

  1. |

    Am nevoie pentru a instala Adobe Flash Player 10 pentru Internet Explorer / și / Firefox toate în aceleași process.Is posibil acest lucru?

  2. |

    Acest forum pare să aibă soluția la această problemă: http://en.kioskea.net/forum/affich-37967-download-adobe-flash-player-10-into-firefox-3

Lasă un comentariu

CommentLuv insigna
:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow::|:mrgreen: