msgbartop

Komentar na pitanja u politici, kulturi, okolišu i tehnologije
msgbarbottom

06 8. travnja Rogerson je Underbelly

Underbelly DVD Cover
Slika putem Wikipedije

Osramoćeni bivši NSW Detektiv Roger Rogerson je pisanje mišljenja o hit show podzemlje , koja ostaje zabranjen u Victoria čekanju ishoda sudskih rasprava koje uključuju ključne likove u seriji. Mišljenja su se pojavili u The Daily Telegraph i sindicirani australski medijski odjek.

"Nikad nisam volio Melbourne ili njihove lopove. I gledajući podzemlje sinoć podsjetio me zašto. To se ne bi dogodilo ovdje u Sydneyu tamo dolje. Imali smo više kontrole nad lopove ovdje, a ja mislim većina lopove složiti. No, kao što je zabava to je prilično dobar s više seksa nego nasilja. "
Izvor: news.com.au

Čini se vrlo ironično jer Rogerson da se pisanje o ovom programu. Rogerson nesumnjivo ima izvrsnu prve ruke znanja o podzemnim poslovima, ali nakon što je poslan u zatvor zbog izokreće tijek pravde i za laganje 1999. Policijsku Integrity komisija čini se razumnim da se pitaju koliko je blizu da iz prve ruke znanje. Rogerson dobila svoju prvu kaznenu presudu u 1985 za uključivanje u dilanjem droge , kada je optužen za urotu s zloglasne Melbourne diler Dennis Allen dostaviti heroin. Uvjerenje prevrnuo na žalbu. Rogerson bio odgovoran za pucnjavu smrti Warren Lanfranchi. Tijekom istrage mrtvozornik utvrdio da je postupao po službenoj dužnosti, ali žiri je odbio kako bi pronašli da je postupao u nužnoj obrani. Rogerson kasnije pohvalio je policijsku snagu za njegovu hrabrost. Međutim, on je navodno od strane Lanfranchi partnera, Sallie-Anne Huckstepp , a kasnije je infamouse magarac Smith , koji Rogerson ubio Lanfranchi kao odmazdu za pljačku još zastupniku heroina koji je bio pod policijskom zaštitom, a za ispaljivanje oružja u policijskoj službenik . Fellow policajac Michael Drury je tvrdio da Rogerson bio uključen u njegovu pokušaju ubojstva. Drury tvrdi on odbio prihvatiti mito Rogerson ponudio mijenjati svoje dokaze u heroinom suđenju trgovine osuđenog Melbourne diler, Alan Williams. 6. lipnja 1984. godine, Drury je pucao dva puta kroz njegov kuhinjski prozor dok je hranio svoju trogodišnju kćer, Belindu. Rogerson je optužen za pucnjavu i Williams posvjedočio da Rogerson i Dale Flannery je dogovoreno da se ubije Drury za AU50,000 dolara svaki. Međutim, 20. studenog 1989. godine, Rogerson je oslobođen.
Izvor: Wikipedia

Ako policija NSW imali veću kontrolu nad lopove od učinili njihove kolege u Victoriji, može to biti, jer su lopovi bili na platnom spisku? Ako se događaji navedeni u australskoj mini seriji Blue Murder su se vjeruje, ne bi se reći da. Blue Murder je sličan zabranjen u NSW dok pravni postupci koji uključuju Rogerson i drugih znakova su završeni. Rogerson uspoređuje podzemlje složi s Blue Murder u svojoj kolumni, što opet čini ironično kao Blue Murder ne baš slikati laskavi portret njega. Smatram Underbelly da se više bave zabave od Blue Murder je, a tu je svakako mnogo veći naglasak na seks. Iako se čini potrebnim za priču do točke; Naravno unovčiti do zločinci voziti brze automobile i ljubav brzo žene, scene seksa često prevladavaju na štetu parcele na vrijeme. Roger je također skrenuo pozornost na ovaj trend. Sumnjam scene seksa su oštećeni rejting mnogo, ali to je rekao; Nikad ne propustite epizode, to je apsolutno zakivanje. Blue Murder ostaje mi puno više realan i ozbiljan posao. Nasilje je hladno čistokrvan i hlađenja i implikacije države uglavnom vodi korumpirane policije u tandemu s organiziranim kriminalom prilično zastrašujući.

Zanimljivo, Roger Rogerson je mnogo više besplatno za podzemlje u svojoj najnovijoj stupcu: Daily Telegraph , srijeda, 2. travnja, 2008

Pitam se čija je plaća mu je sad ...

Pojačana Zemanta

Tags: , , , , , , , , , , ,