msgbartop

kommentaari kysymyksiä politiikassa, kulttuuri, ympäristö ja teknologia
msgbarbottom

23 heinäkuu 09 kapuloita Rudd digitaalinen koulutus vallankumous?

Federal Labor leader Kevin Rudd

Sydney Morning Herald julkaisi hiljattain tämän artikkelin otsikolla: "Rudd läppäreissä Lähetä standardeja taaksepäin"

Keskipisteenä liittohallituksen ns koulutuksen vallankumous voi olla pahempi kuin hyödytön, vierailevat amerikkalainen tutkija sanoo. Jacob Vigdor, ja Duke University, North Carolina , on tehnyt, mikä on luultavasti maailman suurin tutkimuksen vaikutus matematiikan ja lukemisen tulokset saada kotitietokoneen. Hän löytää " tilastollisesti merkitsevä "todisteita, että se lähettää ne taaksepäin.

"Lapset kodeissa tietokoneiden tapana tehdä paremmin kuin kotia ilman - ei ole epäilystäkään siitä, että ..."
Peter Martin, 20 heinäkuu 2009 http://ow.ly/hEsX

Ehkä negatiivisuus kuten tämä on odotettavissa keskellä myllerryksessä kattavin ja perustavanlaatuisia muutoksia koulutukseen miesmuistiin. Varmasti ne luddites vastustavat nämä muutokset innokkaasti tukevat tätä tutkimusta ääneen "ah hahs!", Ajattelu kyllä, tiesimme sen koko ajan, ja emme vetää 21. vuosisadan potkiminen ja huutaa tai muuten.

(Lisää ...)

Tunnisteet: , , , , , ,

17 helmikuu 08 Julkinen Koulutus

Näyttää olevan yhä vallalla näkemys Australia (Ja luultavasti monissa muissa maissa), että julkinen koulutus on huonompaa. Monet vanhemmat näyttävät ajattelevan, että he olisivat anna lastensa alas lähettämällä ne julkiseen kouluun. Ne menee pitkäksi varaa kohtuuttomia maksuja peritään yksityisten koulujen, usein menee velkaa tai otettaisiin rahoitustukea isovanhemmat. Vaikka yksityinen koulutus voi olla hyötyä, voin hyvin varmasti todeta (Yhteensä 15 vuoden kokemus opetus molemmissa järjestelmissä), että julkinen koulutus ei suinkaan toisen luokan koulutus. Vaikka yksityiset koulut voivat olla ylivoimainen resursseja, opetuksen standardeja julkisen järjestelmän ovat varmasti parempia.

Koska valtion rahoitusta politiikan ja tulot maksuista yksityisiä kouluja voi ylpeillä tilat julkisten koulujen voivat vain uneksia. Esimerkiksi urheilu- ja teknologia tilat yksityisiä kouluja ovat paljon laajempia kuin ne, jotka julkiset koulut voivat käyttää. Kuitenkin julkiset koulut voivat tarjota enemmän kuin riittävä varustus useimmissa tapauksissa. Jos tämä ei olisi totta, kuinka on mahdollista, että julkinen koululaisten saavuttaa kärkipaikat erittäin resurssi riippuvaisilla alueilla kuten tietojenkäsittely ja tiede?

Monet ihmiset näyttävät ajattelevan, että opettajien koulutusta yliopistoissa on helppo päästä. Vuonna 2005 UAI 80 + tarvittiin; enemmän kuin kunnioitettavan saavuttamista. Monet kollegoistani opettajan college oli tullut menestyksekkään uran aloilla, kuten lääketieteen, tekniikan ja liiketoiminnan. He kääntyivät uran opetuksessa, ei lisäämään rahallisia palkintoja vaan koska he etsivät täyttymystä enemmän ihmisiä suuntautunut alalla.

Kaikki opettajat julkisissa kouluissa ovat sitoutuneet intensiivinen, erikoistumiskoulutusta koulutuksessa. Opettajat yksityisiä kouluja vain vaaditaan perustutkintoa astetta. Itse alkuvuodesta 2005 pieni skandaali puhkesi, kun kävi ilmi, että useita yksityisiä opettajista ei ollut edes näitä pätevyys.

Ei vain ovat julkisten koulujen opettajia vaaditaan korkeampi asteen koulutuksen kuin niiden oma kollegansa (jatko tutkintotodistus koulutuksen on vähimmäisvaatimus), ne voivat myös käyttää jatkuvaa ammatillista kehittymistä koko heidän opettajan ura. Olen saavuttanut useita muita, yliopisto akkreditoitu pätevyys aloilla, kuten Englanti kuin toisena kielenä, lukutaito koulutuksen ja teknologian kautta ammatillisen kehityksen ohjelmia. Voin henkilökohtaisesti todistaa, että standardin opetuksen oman (julkinen) koulu on erinomaisella tasolla. Kautta innovatiivinen lähestymistapa resurssit tämän standardin mukaan edelleen parantaa.

Ehkä vanhemmat ovat syyllistyneet kerroit alas heidän lapsiaan ei lähetä niitä julkiseen kouluun ...

Tunnisteet: , , ,