msgbartop

kommentoidaan asioita politiikan, kulttuurin, ympäristön ja tekniikan
msgbarbottom

23 heinäkuu 09 kapuloita Rudd digitaalinen koulutus vallankumous?

Federal Labor leader Kevin Rudd

Sydney Morning Herald julkaisi hiljattain tämän artikkelin otsikolla: "Rudd läppäreissä lähettää standardit taaksepäin"

Keskipisteenä liittohallituksen ns koulutuksen vallankumous voi olla pahempi kuin hyödytön, vierailevat amerikkalainen tutkija sanoo. Jacob Vigdor, ja Duke University, North Carolina , on tehnyt, mikä on luultavasti maailman suurin tutkimuksen vaikutus matematiikan ja lukemisen tulokset hankkia kotitietokoneen. Hän löytää " tilastollisesti merkittävä "näyttöä siitä, että se lähettää heidät takaperin.

"Lapset kodeissa tietokoneiden tapana tehdä paremmin kuin kotia ilman - ei ole epäilystäkään siitä, että ..."
Peter Martin, 20 heinäkuu 2009 http://ow.ly/hEsX

Ehkä negatiivisuus kuten tämä on odotettavissa keskellä myllerryksessä kattavin ja perustavanlaatuisia muutoksia koulutukseen miesmuistiin. Varmasti nämä luddites vastustavat nämä muutokset innokkaasti tukevat tätä tutkimusta ääneen "ah hahs!", Miettii kyllä, tiesimme sen koko ajan, ja emme vetää 21. vuosisadan potkiminen ja huutaa tai muuten.

(Lisää ...)

Tunnisteet: , , , , , ,

17 helmikuu 08 Julkinen Koulutus

Siellä näyttää olevan yhä vallalla näkemys Australia (Ja luultavasti monet muut maat), että julkinen koulutus on puutteellista. Monet vanhemmat näyttävät ajattelevan, että he olisivat anna lastensa alas lähettämällä ne julkiseen kouluun. Ne menevät pitkälle tahansa varaa kohtuuttomia maksuja peritään yksityisten koulujen, usein menee velan tai kutsumalla rahoitustukea isovanhemmat. Vaikka yksityinen koulutus voi olla hyötyä, voin hyvin varmasti todeta (perustuu 15 vuoden kokemus opetus molemmissa järjestelmissä), että julkinen koulutus ei ole mitenkään toisen luokan koulutus. Vaikka yksityiset koulut voivat olla parempia resursseja, opetus standardien julkinen järjestelmä ovat ehdottomasti parempia.

Johtuen valtion rahoitukseen ja tulot maksuista yksityisiä kouluja voi ylpeillä tilat julkiset koulut voivat vain uneksia. Esimerkiksi urheilu-ja teknologia tilat yksityisissä kouluissa ovat paljon laajemmat kuin että julkiset koulut voivat käyttää. Kuitenkin julkiset koulut voivat tarjota enemmän kuin riittävä varustus useimmissa tapauksissa. Jos tämä ei olisi totta, miten on mahdollista, että julkinen koululaisten saavuttaa kärkipaikat erittäin resurssi riippuvaisilla alueilla, kuten tietotekniikka ja tiede?

Monet ihmiset näyttävät ajattelevan, että opettajien koulutusta yliopistoissa on helppo päästä. Vuonna 2005 Journalin 80 + tarvittiin; enemmän kuin kunnioitettavan saavuttamista. Monet kollegani opettajan college oli tullut menestyksekkään uran aloilla, kuten lääketieteen, tekniikan ja liiketoiminnan. He kääntyivät uran opetuksessa, ei lisätä rahallisia palkintoja vaan koska he etsivät täyttymystä enemmän ihmisiä suuntautunut kenttään.

Kaikki opettajat julkisissa kouluissa ovat sitoutuneet intensiivistä, erikoistumiskoulutuksen koulutuksessa. Opettajat yksityisiä kouluja tarvitaan vain suorittaville tutkinto. Itse asiassa vuoden 2005 alussa pieni skandaali puhkesi, kun kävi ilmi, että useita yksityisiä koulun opettajat eivät edes ole näitä tutkintoja.

Ei vain julkisten koulujen opettajat vaaditaan korkeampaa korkea-aste kuin yksityinen kollegansa (jatko tutkintotodistus koulutus on vähimmäisvaatimus), ne voivat myös käyttää jatkuvaa ammatillista kehittymistä koko opettajan ura. Olen saavuttanut useita muita, yliopisto akkreditoitu pätevyys aloilla, kuten Englanti toisena kielenä, ymmärtämiseen liittyvä koulutus sekä teknologian kautta ammatillisen kehityksen ohjelmia. Voin henkilökohtaisesti todistaa, että standardin opetuksen oman (julkinen) koulu on erinomaisella tasolla. Kautta innovatiivinen lähestymistapa resurssit tämän standardin mukaan edelleen parantaa.

Ehkä vanhemmat ovat syyllistyneet kerroit alas heidän lapsiaan ei lähetä niitä julkiseen kouluun ...

Tunnisteet: , , ,