msgbartop

kommentoidaan asioita politiikan, kulttuurin, ympäristön ja tekniikan
msgbarbottom

23 heinäkuu 09 kapuloita Rudd digitaalinen koulutus vallankumous?

Federal Labor leader Kevin Rudd

Sydney Morning Herald julkaisi hiljattain tämän artikkelin otsikolla: "Rudd kannettavat Lähetä standardeja taaksepäin"

Keskipisteenä liittohallituksen niin kutsutun koulutuksen vallankumous voi olla pahempi kuin hyödytön, vierailevat amerikkalainen tutkija sanoo. Jacob Vigdor, of Duke University, North Carolina , on tehnyt, mikä on luultavasti maailman suurin tutkimuksen vaikutus matematiikan ja lukemisen tulokset saamassa kotitietokoneen. Hän löytää " tilastollisesti merkitsevä "näyttöä siitä, että se lähettää niitä taaksepäin.

"Lapset kodeissa tietokoneiden tapana tehdä paremmin kuin kotia ilman - ei ole epäilystäkään siitä, että ..."
Peter Martin, 20 heinäkuu 2009 http://ow.ly/hEsX

Ehkä negatiivisuus kuten tämä on odotettavissa keskellä myllerryksessä kattavin ja perustavanlaatuisia muutoksia koulutukseen miesmuistiin. Varmasti nämä luddites vastustavat näitä muutoksia innokkaasti tukevat tätä tutkimusta ääneen "ah hahs!", Ajattelu kyllä, me tiesimme sen koko ajan, ja me ei raahattiin 21. vuosisadan potkiminen ja huutaa tai muuten.

(Lisää ...)

Tunnisteet: , , , , , ,

17 helmikuu 08 Public Education

Siellä näyttää olevan yhä vallalla näkemys Australia (Ja luultavasti monet muut maat), että julkinen koulutus on huonompaa. Monet vanhemmat näyttävät ajattelevan, että he olisivat anna lastensa alas lähettämällä ne julkiseen kouluun. He menevät pitkälle tahansa varaa kohtuuttomia maksuja peritään yksityisten koulujen, usein menee velan tai värväämällä rahoitustukea isovanhemmat. Vaikka yksityinen koulutus voi olla hyötyä, voin hyvin varmasti todeta (perustuu 15 vuoden kokemus opetus molemmissa järjestelmissä), että julkinen koulutus ei ole mitenkään toisen luokan opetusta. Vaikka yksityiset koulut saattavat olla parempia resursseja, opetuksen standardeja julkisen järjestelmän ovat ehdottomasti parempia.

Johtuen valtion rahoitukseen ja tulot maksuista yksityisiä kouluja voi ylpeillä tilat julkisten koulujen voivat vain uneksia. Esimerkiksi urheilu- ja teknologia tilat yksityisissä kouluissa ovat paljon laajempia kuin ne, jotka julkiset koulut voivat käyttää. Kuitenkin julkiset koulut voivat tarjota enemmän kuin riittävä varustus useimmissa tapauksissa. Jos näin ei tapahdu, miten on mahdollista, että julkinen koululaisten saavuttamiseksi kärkipaikat erittäin resurssi riippuvaisilla alueilla, kuten tietotekniikka ja tiede?

Monet ihmiset näyttävät ajattelevan, että opettajien koulutus yliopistoissa on helppo päästä. Vuonna 2005 Journalin 80 + tarvittiin; yli kunnioitettavan saavuttamista. Monet kollegani Opettajakorkeakoulu oli tullut menestyksekkään uran aloilla, kuten lääketieteen, tekniikan ja liiketoiminnan. He kääntyivät uran opetuksessa, ei lisäämään taloudellisia palkkioita, mutta koska he etsivät täyttymystä enemmän ihmisiä suuntautunut kenttä.

Kaikki opettajat julkisissa kouluissa ovat sitoutuneet intensiivistä, erikoistumiskoulutuksen koulutusta. Opettajat yksityisiä kouluja vain vaaditaan perustutkintoa astetta. Itse asiassa vuoden 2005 alussa pieni skandaali puhkesi, kun kävi ilmi, että useat yksityisen koulun opettajat eivät edes ole näitä tutkintoja.

Ei vain ovat julkisten koulujen opettajia vaaditaan korkeampaa asteen koulutuksen kuin yksityinen kollegansa (jatko Diploma koulutuksen on vähimmäisvaatimus), ne voivat myös käyttää jatkuvaa ammatillista kehittymistä koko heidän opettajan ura. Olen saavuttanut useita muita, yliopisto akkreditoitu pätevyys aloilla, kuten Englanti on toinen kieli, lukutaito koulutuksen ja teknologian kautta ammatillisen kehityksen ohjelmia. Voin henkilökohtaisesti todistaa, että standardin opetuksen oman (julkinen) koulu on erinomaisella tasolla. Kautta innovatiivinen lähestymistapa resursseja tämän standardin mukaan edelleen parantaa.

Ehkä vanhemmat ovat syyllistyneet kerroit alas heidän lapsiaan ei lähetä niitä julkiseen kouluun ...

Tunnisteet: , , ,