msgbartop

kommentoidaan asioita politiikan, kulttuurin, ympäristön ja tekniikan
msgbarbottom

23 heinäkuu 09 kapuloita Rudd digitaalinen koulutus vallankumous?

Federal Labor leader Kevin Rudd

Sydney Morning Herald julkaisi hiljattain tämän artikkelin otsikolla: "Rudd läppäreissä Lähetä standardit taaksepäin"

Keskipisteenä liittohallituksen ns koulutuksen vallankumous voi olla pahempi kuin hyödytön, vierailevat amerikkalainen tutkija sanoo. Jacob Vigdor, ja Duke University, North Carolina , on tehnyt, mikä on luultavasti maailman suurin tutkimuksen vaikutus matematiikan ja lukemisen tulokset saamassa kotikoneelta. Hän löytää " tilastollisesti merkittävä "näyttöä siitä, että se lähettää ne taaksepäin.

"Lapset kodeissa tietokoneiden tapana tehdä paremmin kuin kotia ilman - ei ole epäilystäkään siitä, että ..."
Peter Martin, 20 heinäkuu 2009 http://ow.ly/hEsX

Ehkä negatiivisuus kuten tämä on odotettavissa keskellä myllerryksessä kattavin ja perustavanlaatuisia muutoksia koulutukseen miesmuistiin. Varmasti nämä Luddites vastustavat nämä muutokset innokkaasti tukevat tätä tutkimusta ääneen "ah hahs!", Miettii kyllä, me tiesimme sen koko ajan, emmekä saa vetää 21. vuosisadan potkiminen ja huutaa tai muuten.

(Lisää ...)

Tunnisteet: , , , , , ,

17 helmikuu 08 Public Education

Siellä näyttää olevan yhä yleisempää näkemystä Australia (Ja luultavasti monissa muissa maissa), että julkinen koulutus on puutteellista. Monet vanhemmat näyttävät ajattelevan, että he olisivat anna lastensa alas lähettämällä ne julkiseen kouluun. He menevät pitkälle tahansa varaa kohtuuttomia perimät maksut yksityisiä kouluja, usein menee velan tai otettaisiin rahoitustukea isovanhemmat. Vaikka yksityinen koulutus voi olla hyötyä, voin hyvin varmasti todeta (perustuu 15 vuoden kokemus opetus molemmissa järjestelmissä), että julkinen koulutus ei ole mitenkään toisen luokan koulutusta. Vaikka yksityiset koulut voivat olla parempia resursseja, opetuksen standardeja julkisen järjestelmän ovat ehdottomasti parempia.

Johtuu hallituksen rahoitukseen ja tulot maksuista yksityiset koulut voivat ylpeillä tiloja julkisten koulujen voivat vain uneksia. Esimerkiksi urheilu-ja teknologia tilat yksityiset koulut ovat paljon laajemmat kuin että julkiset koulut voivat käyttää. Kuitenkin julkiset koulut voivat tarjota enemmän kuin riittävä varustus useimmissa tapauksissa. Jos tämä ei olisi totta, kuinka on mahdollista, että julkisten koulujen oppilaita saavuttamaan kärkipaikat erittäin resurssien riippuvaisilla alueilla kuten tietokone ja tiedettä?

Monet ihmiset näyttävät ajattelevan, että opettajien opinto yliopistoissa on helppo päästä. Vuonna 2005 UAI 80 + tarvittiin; yli kunnioitettavan saavuttamista. Monet kollegani opettajan college oli tullut menestyksekkään uran aloilla, kuten lääketieteen, tekniikan ja liiketoiminnan. He kääntyivät uran opetuksessa, ei lisätä rahallisia palkintoja vaan koska he etsivät täyttymystä enemmän ihmisiä suuntautunut alalla.

Kaikki opettajat julkisissa kouluissa ovat sitoutuneet intensiivinen, erikoistumiskoulutuksen koulutuksessa. Opettajat yksityisissä kouluissa tarvitaan vain suorittaville tutkinto. Itse asiassa vuoden 2005 alussa pieni skandaali puhkesi, kun kävi ilmi, että useita yksityisiä koulun opettajat eivät edes ole näitä tutkintoja.

Ei vain julkisten koulujen opettajat vaaditaan korkeampaa korkea-aste kuin yksityisiä kollegansa (jatko tutkintotodistuksen koulutuksen on vähimmäisvaatimus), ne voivat myös käyttää jatkuvaa ammatillista kehitystä koko opettajan ura. Olen saavuttanut useita muita, yliopisto akkreditoitu pätevyys aloilla, kuten Englanti toisena kielenä, ymmärtämiseen liittyvä koulutus sekä teknologian kautta ammatillisen kehityksen ohjelmia. Voin henkilökohtaisesti todistaa, että standardin opetuksen oman (julkinen) koulu on erinomaisella tasolla. Kautta innovatiivinen lähestymistapa resursseja tämän standardin mukaan edelleen parantaa.

Ehkä vanhemmat ovat syyllistyneet kerroit alas heidän lapsiaan ei lähetä niitä julkiseen kouluun ...

Tunnisteet: , , ,