msgbartop

kommentaari kysymyksiä politiikan, kulttuurin, ympäristön ja teknologia
msgbarbottom

23 heinäkuu 09 kapuloita Rudd digitaalinen koulutus vallankumous?

Federal Labor leader Kevin Rudd

Sydney Morning Herald julkaisi hiljattain tämän artikkelin otsikolla: "Rudd läppäreissä lähettää standardeja taaksepäin"

Keskipisteenä liittohallituksen ns koulutuksen vallankumous saattaa olla pahempi kuin hyödytön, vierailevat amerikkalainen tutkija sanoo. Jacob Vigdor, ja Duke University, North Carolina , on tehnyt, mikä on luultavasti maailman suurin tutkimuksen vaikutus matematiikan ja lukemisen tulokset saada kotitietokoneen. Hän löytää " tilastollisesti merkitsevä "todisteita, että se lähettää heidät takaperin.

"Children kodeissa tietokoneiden taipumus tehdä paremmin kuin kodeissa ilman - ei ole epäilystäkään siitä, että ..."
Peter Martin, 20 heinäkuu 2009 http://ow.ly/hEsX

Kenties negatiivisuus kuten tämä on odotettavissa keskellä myllerryksessä kattavin ja perustavanlaatuisia muutoksia koulutukseen miesmuistiin. Varmasti nämä luddites vastustavat nämä muutokset innokkaasti osoittaa tällaisen tutkimuksen suurella 'ah hahs! ", Ajattelu kyllä, me tiesimme sen koko ajan, emmekä saa vetää 21. vuosisadan potkiminen ja huutaa tai muuten.

(Lisää ...)

Tunnisteet: , , , , , ,

17 helmikuu 08 Public Education

Näyttää olevan yhä vallalla näkemys Australia (Ja luultavasti monia muita maita), että julkinen koulutus on huonompaa. Monet vanhemmat näyttävät ajattelevan, että he olisivat anna lastensa alas lähettämällä ne julkiseen kouluun. Ne menee pitkäksi varaa kohtuuttomia maksuja peritään yksityisten koulujen, usein menee velkaa tai otettaisiin rahoitustukea isovanhemmat. Vaikka yksityinen koulutus voi olla hyötyä, voin hyvin varmasti todeta (perustuu 15 vuoden kokemus opetus molemmissa järjestelmissä), että julkinen koulutus ei suinkaan toisen luokan koulutusta. Vaikka yksityiset koulut voivat olla ylivoimainen resursseja, opetuksen standardeja julkisen järjestelmän ovat varmasti parempia.

Koska valtion rahoitukseen ja tulot maksuista yksityisiä kouluja voi ylpeillä tilat julkisten koulujen voivat vain uneksia. Esimerkiksi urheilu- ja teknologian palveluja yksityisissä kouluissa ovat paljon laajempia kuin ne, jotka julkiset koulut voivat saada. Kuitenkin julkiset koulut voivat tarjota enemmän kuin riittävä tilat useimmissa tapauksissa. Jos tämä ei olisi totta, kuinka on mahdollista, että julkinen koululaisten saavuttaa kärkipaikat erittäin resurssi riippuvaisia ​​alueita, kuten tietotekniikan ja tiedettä?

Monet ihmiset näyttävät ajattelevan, että opettajien koulutusta yliopistoissa on helppo päästä. Vuonna 2005 UAI 80 + tarvittiin; enemmän kuin kunnioitettavan saavuttamista. Monet kollegoistani on opettajan college oli tullut menestyksekkään uran aloilla, kuten lääketieteen, tekniikan ja liiketoiminnan. He kääntyivät uran opetuksessa, ei lisätä rahallisia palkintoja vaan koska he etsivät täyttymystä enemmän ihmisiä suuntautunut kenttään.

Kaikki opettajat julkisissa kouluissa ovat sitoutuneet intensiivistä, erikoistumiskoulutuksen koulutuksessa. Opettajat yksityisiä kouluja vain vaaditaan perustutkintoa astetta. Itse alkuvuodesta 2005 pienessä skandaali puhkesi, kun kävi ilmi, että useat yksityisen koulun opettajat eivät edes ole näitä tutkintoja.

Ei vain julkisten koulujen opettajia vaaditaan korkeampi asteen koulutuksen kuin yksityiselämässään kollegansa (jatko tutkintotodistus koulutuksen on vähimmäisvaatimus), ne voivat myös käyttää jatkuvaa ammatillista kehittymistä koko heidän opettajan ura. Olen saavuttanut useita muita, yliopisto akkreditoitu pätevyys aloilla, kuten Englanti kuin toisena kielenä, ymmärtämiseen liittyvä koulutus sekä teknologian avulla ammatillisen kehityksen ohjelmia. Voin henkilökohtaisesti todistaa, että taso opettaa omaa (julkinen) koulu on erinomaisella tasolla. Kautta innovatiivinen lähestymistapa resurssit tämän standardin mukaan edelleen parantaa.

Ehkä vanhemmat ovat syyllistyneet kerroit alas heidän lapsiaan ei lähettämällä ne julkiseen kouluun ...

Tunnisteet: , , ,