msgbartop

kommentaari kysymyksiä politiikan, kulttuurin, ympäristön ja teknologia
msgbarbottom

23 heinäkuu 09 kapuloita Rudd digitaalinen koulutus vallankumous?

Federal Labor leader Kevin Rudd

Sydney Morning Herald julkaisi hiljattain tämän artikkelin otsikolla: "Rudd kannettavat Lähetä standardien taaksepäin"

Keskipisteenä liittohallituksen ns koulutuksen vallankumous voi olla pahempi kuin hyödytön, vierailevat amerikkalainen tutkija sanoo. Jacob Vigdor, on Duke University, North Carolina , on tehnyt, mikä on luultavasti maailman suurin tutkimuksen vaikutus matematiikan ja lukemisen tulokset saamassa kotitietokoneen. Hän löytää " tilastollisesti merkitsevä "todisteita, että se lähettää niitä taaksepäin.

"Lasten kodeissa tietokoneiden tapana tehdä paremmin kuin kotia ilman - ei ole epäilystäkään siitä, että ..."
Peter Martin, 20 heinäkuu 2009 http://ow.ly/hEsX

Ehkä negatiivisuus kuten tämä on odotettavissa keskellä myllerryksessä kattavin ja perustavanlaatuisia muutoksia koulutukseen miesmuistiin. Varmasti nämä luddites vastustavat nämä muutokset innokkaasti tukevat tätä tutkimusta ääneen "ah hahs!", Ajattelu kyllä, me tiesimme sen koko ajan, ja me ei raahattiin 21. vuosisadan potkiminen ja huutaa tai muuten.

(Lisää ...)

Tunnisteet: , , , , , ,

17 helmikuu 08 Public Education

Siellä näyttää olevan yhä yleisempiä näkymä Australia (Ja luultavasti monet muut maat), että julkinen koulutus on puutteellista. Monet vanhemmat näyttävät ajattelevan, että he olisivat anna lastensa alas lähettämällä ne julkiseen kouluun. He menevät pitkälle tahansa varaa kohtuuttomia maksuja peritään yksityisten koulujen, usein menee velan tai värväämällä rahoitustukea isovanhemmat. Vaikka yksityinen koulutus voi olla hyötyä, voin hyvin luottavaisesti todeta (perustuu 15 vuoden kokemus opetus molemmissa järjestelmissä), että julkinen koulutus ei ole mitenkään toisen luokan koulutusta. Vaikka yksityiset koulut voivat olla parempia resursseja, opetuksen standardeja julkisen järjestelmän ovat varmasti parempia.

Koska valtion rahoitusta politiikan ja tulot maksuista yksityisiä kouluja voi ylpeillä tiloja julkisten koulujen voivat vain uneksia. Esimerkiksi urheilu- ja teknologian tilat yksityisissä kouluissa ovat paljon laajemmat kuin että julkiset koulut voivat käyttää. Kuitenkin julkiset koulut pystyvät tarjoamaan enemmän kuin riittävä varustus useimmissa tapauksissa. Jos tämä ei ole totta, miten on mahdollista, että julkinen koululaisten saavuttaa kärkipaikat erittäin resurssi riippuvaisilla alueilla kuten tietojenkäsittely ja tiedettä?

Monet ihmiset näyttävät ajattelevan, että opettajien koulutus yliopistoissa on helppo päästä. Vuonna 2005 Journalin 80 + tarvittiin; yli kunnioitettavan saavuttamista. Monet kollegani opettajan college oli tullut menestyksekkään uran aloilla, kuten lääketieteen, tekniikan ja liiketoiminnan. He kääntyivät uran opetuksessa, ei lisäämään taloudellisia palkkioita, vaan koska ne vaativat täyttymystä enemmän ihmisiä suuntautunut kenttä.

Kaikki opettajat julkisissa kouluissa ovat sitoutuneet intensiivistä, erikoistumiskoulutuksen koulutuksessa. Opettajat yksityisiä kouluja vain vaaditaan perustutkintoa astetta. Itse alkuvuodesta 2005 pieni skandaali puhkesi, kun kävi ilmi, että useita yksityisiä opettajista ei ollut edes näitä pätevyys.

Ei vain julkisten koulujen opettajia vaaditaan korkeampi kolmannen asteen koulutuksen kuin heidän oma kollegansa (jatko tutkintotodistus koulutuksen ollessa vähimmäisvaatimus), ne voivat myös käyttää jatkuvaa ammatillista kehittymistä koko heidän opettajan ura. Olen saavuttanut useita muita, yliopiston akkreditoitu tutkintojen aloilla kuten Englanti kuin toisena kielenä, lukutaito koulutuksen ja teknologian kautta ammatillisen kehityksen ohjelmia. Voin henkilökohtaisesti todistaa, että standardin opetuksen oman (julkisen) koulu on erinomaisella tasolla. Kautta innovatiivinen lähestymistapa resurssit tämän standardin mukaan edelleen parantaa.

Ehkä vanhemmat ovat syyllistyneet kerroit alas heidän lapsiaan ei lähettämällä ne julkiseen kouluun ...

Tunnisteet: , , ,