msgbartop

kommentoidaan asioita politiikan, kulttuurin, ympäristön ja tekniikan
msgbarbottom

21 syyskuu 08 Kevin'07: Obama'08?

Rudd, obama, Howard, McCain, morphing vertailu Voiko yhtäläisyyksiä toisistaan ​​Australian vaalit 2007 (Kevin'07 kampanja) ja nykyinen Yhdysvaltain presidentinvaalit? On joitakin yhtäläisyyksiä ja selviä eroja. Ensinnäkin, Amerikka on suurvalta ja sen poliittiset suuntaukset ovat kauaskantoisia maailmanlaajuisia vaikutuksia, kun Australia on verrattuna merkityksetön suvanto ( perse ääriin käyttää ilmaisua keksi ex pääministeri Paul Keating ). Australian poliittinen järjestelmä on täysin erilainen kuin amerikkalaisen järjestelmän ja perustuu brittiläisen Westminsterin järjestelmä. Huolimatta siitä, että Australiassa ja Britanniassa äänet annetaan yhdelle osapuolelle tai toisesta sijasta johtaja valtion päämieheksi, molemmat ovat lähentyneet presidentin tyyli kampanjoita viime vuosina. Persoonallisuus johtajien on yhä tärkeämpää ja kampanjat suunnitellaan huolella vastauksena gallupit ja väestörakenteen analyysi.

Molemmissa 2007 Australian vaalit ja 2008 Amerikan vaaleissa, pitkä palvelevat konservatiivihallitukset kohtasi vastustusta väittää edustaa muutoksen tuulet. Vaikka McCain pyrkimyksiä etääntyä Bushin hallinto ja esittää itseään "Maverick", vuoden linjasta Bushin politiikkaa tekee mitään irtisanoutumista vaikeaa. Howard kuvaili itseään "ilmastonmuutos skeptikko" ja kieltäytyi allekirjoittamasta Kioton pöytäkirja. McCain nähdään myös heikko ympäristöön.

Sekä Howard ja McCain ovat vanhempia miehiä ja molemmat kamppailevat edustamaan itseään miehet tulevaisuudessa. Sekä Rudd ja Obama ovat nuorempia miehiä ja huomannut sen paljon helpompi esitellä itseään raikas tuulahdus huolimatta ole mitään todella vallankumouksellinen politiikkaa.

Ehkä suurin samankaltaisuus Australian kampanjan ja Yhdysvaltain kampanja on kynnyksellä Internetin voimakas poliittinen voima. Howard oli hidasta palkata web edukseen ja hän käyttää sitä osoitti perustavanlaatuinen väärinkäsitys välineellä. Howardin YouTube-videot ovat jäykkiä ja tavanomaisten, paljon kuin puoluepoliittinen lähetyksenä kokeiltuja ja totta TV. Howardin YouTube saanut useita negatiivisia kommentteja ja käyttäjät olivat raivoissaan, kun heidän kommenttinsa viipymättä tuhottava. Se tuli nopeasti roskapostia magneetti. Rudd käytetään ensisijaisesti MySpace ja hänen sävy oli paljon rennompaa ja rento. Valtaosa kommentit olivat myönteisiä, mutta negatiiviset kommentit pysyi päällä. Rudd taju käyttää web keskipitkän helpotti häntä voidaan kuvata tulevaisuuden ystävällinen ja auttoi kampanja resonoi nuorempia äänestäjiä.

John McCain väittää, ettei osata edes käyttää sähköpostia ja siinä on kaikki, mutta myönsi että hän on tekniikka lukutaidottomia. Obaman kampanja näyttää käyttävän web paljon tehokkaammin. Syyt tähän ovat varsin yksinkertaiset; Obama leiri kuluttaa aivan paljon enemmän mainontaan. Obaman verkkosivuilla on paljon suositumpia McCainin sivustolla ; se on käynyt kuukausittain 4 kertaa niin paljon ihmisiä kuin McCainin yksi (2,2 miljoonaa vs. 583000). Obama on myös paljon enemmän suosittu eri sosiaalisen median sivustoja samoin .

vertailu Obama ja McCain verkkoliikenne
Vertailu Obama / McCain Internet-liikennettä lähde

Sarah Palin käytti hänen henkilökohtaisen sähköpostitilin tehdä julkisia asioihin Alasksa, joka mahdollisti hakkeri päästä hänen tilillä ei juurikaan tyhjäksi käsitys, että republikaanien leirissä on teknisesti riitautettu. McCain on valinnut Palin varapresidenttiehdokas osittain siksi nuoruutensa. Huolimatta saada tilapäistä boost jälkeen yleissopimus, Palin kokemattomuus nyt näyttää tekevän vähän muutakin kuin McCain näköiseksi.

Tehokas käyttö verkkomediaan ei voi olla ratkaiseva tekijä tässä kampanjassa, eikä niin Australian vaaleissa, mutta on kiistatonta, että poliittinen merkitys verkkosivuilla on nyt paljon suurempi. Tämä on myös erityisen vahva tekijä, kun ehdokkaat yrittävät mainostaa itseään aineina muutoksen ja johtajat tulevaisuudessa.

McCain alkaa näyttää yhä enemmän kuin eilisen miehen, samoin John Howard.

Tunnisteet: , , , , , , , ,

10 elokuu 08 Paris Hiltonin tarjouksen Pinkhouse

tarkastella Paris Hilton parodia John McCain on julkaissut tv-mainos, joka vertaa Barack Obaman kuuluisuutensa muita kuuluisuuksia, kuten Paris Hilton. Vertailu ei ole tarkoitus olla ilmainen. Se on suunnattu Obaman nuorten ja kokemattomuus kanssa iskulause "Onko hän valmis johtamaan?" Paris Hilton on julkaissut kaupallinen vastauksena. Hänen parodia kutsuu McCain 'vanhin julkkis maailmassa "ja vertaa häntä lukuja kuten Golden Girls, eversti Sanders, Larry King ja Yoda Star Wars.

nähdä alkuperäisen McCainin mainoksen Paris Hilton toteaa, että hän ei ole peräisin "vanhaan" ja että hän ei asetu muutosta; hän on vain kuuma ", joten kiitos valkoinen tukka jätkä". Hän ei itse laittaa varalentäjä energiapolitiikka liittyy verokannustimia ja rajoitettu öljynporaus. Hän päätyy sanomalla, että jos hänet valitaan hän voisi maalata Whitehouse vaaleanpunainen.

McCain vastaus on, että Paris Hilton on parempi energiapolitiikka kuin Obama. Se on aika yllättävää, että Paris Hilton on itse tehnyt johdonmukainen poliittinen kannanotto, vaikkakin vahingossa. John McCainin ikä, käsitys, että hän on juurtunut "vanhaan" ja vailla kosketusta tulevaisuus on vähintään yhtä paljon negatiivisia kuin epäilyksiä Obaman nuorten ja kokemattomuutta.

Itse asiassa se voi olla paljon enemmän negatiivinen kuin hän tajuaa.

Tunnisteet: , , , ,