msgbartop

kommentaari kysymyksiä politiikan, kulttuurin, ympäristön ja teknologia
msgbarbottom

21 syyskuu 08 Kevin'07: Obama'08?

Rudd, obama, Howard, McCain, morphing vertailu Voiko yhtäläisyyksiä toisistaan ​​Australian vaalit 2007 (Kevin'07 kampanja) ja nykyinen Yhdysvaltain presidentinvaalit? On joitakin yhtäläisyyksiä ja selviä eroja. Ensinnäkin, Amerikka on suurvalta ja sen poliittiset suuntaukset ovat kauaskantoisia maailmanlaajuisia vaikutuksia, kun Australia on verrattuna merkityksetön suvanto ( perse maan ääriin käyttää lause keksi ex pääministeri Paul Keating ). Australian poliittinen järjestelmä on täysin erilainen kuin amerikkalainen järjestelmä ja perustuu brittiläisen Westminster-järjestelmän. Huolimatta siitä, että Australiassa ja Britanniassa äänet annetaan yhden puolueen tai toisesta sijasta johtaja valtion päämies, molemmat ovat tiivistyneet presidentin tyyli kampanjoita viime vuosina. Persoonallisuus johtajien on yhä tärkeämpää ja kampanjat suunnitellaan huolella vastauksena gallupit ja väestörakenteen analyysi.

Molemmissa 2007 Australian vaaleissa ja 2008 Yhdysvaltain vaaleissa, pitkä palvelevat konservatiivihallitukset kohtasi vastustusta väittävät edustavansa muutoksen tuulet. Huolimatta McCain pyrkimyksiä etääntyä Bushin hallinto ja esittää itseään "Maverick", vuoden yhdenmukaistaminen Bushin politiikkaa tekee mitään irtisanoutumista vaikeaa. Howard kuvaili itseään "ilmastonmuutos skeptikko" ja kieltäytyi allekirjoittamasta Kioton pöytäkirja. McCain nähdään myös heikko ympäristöön.

Sekä Howard ja McCain ovat vanhempia miehiä ja molemmat kamppailevat edustamaan itseään miehet tulevaisuudessa. Sekä Rudd ja Obama ovat nuorempia miehiä ja löytänyt paljon helpompaa esittää itseään raikas tuulahdus, vaikka puuttuu kaikki todella vallankumouksellinen politiikkaa.

Ehkä suurin samankaltaisuus Australian kampanja ja Yhdysvaltain kampanja on kynnyksellä Internetin voimakas poliittinen voima. Howard oli hidasta palkata web edukseen ja hän käyttää sitä osoitti perustavanlaatuinen väärinkäsitys välineellä. Howardin YouTube-videoita olivat jäykkiä ja perinteisen, paljon kuin puoluepoliittinen lähetyksenä kokeiltuja ja totta TV. Howardin YouTube saanut lukuisia negatiivisia kommentteja ja käyttäjät olivat tyrmistyneitä, kun heidän kommenttinsa viipymättä tuhottava. Se myös tuli nopeasti roskapostia magneetti. Rudd ensisijaisesti MySpace ja hänen sävy oli paljon rennompaa ja rento. Valtaosa kommentit olivat myönteisiä, mutta negatiiviset kommentit pysyi päällä. Rudd taju käyttää web keskipitkän helpotti häntä voidaan kuvata tulevaisuuden ystävällinen ja auttoi hänen kampanja resonoi nuorempia äänestäjiä.

John McCain väittää ei osata edes käyttää sähköpostia ja on kaikki, mutta myönsi että hän on tekniikka lukutaidottomia. Obaman kampanja näyttää käyttävän web paljon tehokkaammin. Syyt tähän ovat varsin yksinkertainen; Obama leiri kuluttaa aivan paljon mainontaa. Obaman verkkosivuilla on paljon suositumpaa McCainin sivusto ; se on käynyt kuukausittain 4 kertaa niin paljon ihmisiä kuin McCainin yksi (2200000 vs. 583000). Obama on myös paljon suositumpia eri sosiaalisen median sivustoja samoin .

vertailu Obama ja McCain verkkoliikenne
Vertailu Obama / McCain internet liikenteen lähde

Sarah Palin käytti hänen henkilökohtainen sähköpostitilin tekemään julkisen asioihin Alasksa, joka mahdollisti hakkeri päästä hänen tilillä ei juurikaan tyhjäksi käsitys, että republikaanien leirissä on teknisesti haastoi. McCain on valinnut Palin varapresidenttiehdokas osittain siksi nuoruutensa. Huolimatta saada väliaikainen vauhtia jälkeen yleissopimus, Palin kokemattomuus nyt näyttää tekevän hieman enemmän kuin tehdä McCain näköiseksi.

Tehokas käyttö verkkomediaan ei voi olla ratkaiseva tekijä tässä kampanjassa, eikä niin Australian vaaleissa kuitenkin on kiistatonta, että poliittinen merkitys web on nyt paljon suurempi. Tämä on myös erityisen vahva tekijä ehdokkaat yrittävät mainostaa itseään aineina muutoksen ja johtajat tulevaisuudessa.

McCain etsii enemmän ja enemmän kuin eilisen mies, samoin John Howard.

Tunnisteet: , , , , , , , ,

10 elokuu 08 Paris Hiltonin tarjouksen Pinkhouse

tarkastella Paris Hilton parodia John McCain on julkaissut televisiomainoksen, joka vertaa Barack Obaman julkkis aseman muita kuuluisuuksia kuten Paris Hilton. Vertailu ei ollut tarkoitus olla ilmainen. Se on suunnattu Obaman nuorten ja kokemattomuus kanssa iskulause "Onko hän valmis johtamaan?" Paris Hilton on julkaissut kaupallinen vastauksena. Hänen parodia kutsuu McCain "vanhin julkkis maailmassa" ja vertaa häntä lukuja kuten Golden Girls, eversti Sanders, Larry King ja Yoda Star Wars.

Näyttääksesi alkuperäisen McCainin mainos Paris Hilton toteaa, että hän ei ole peräisin "vanhaan" ja että hän ei kestä muutosta; hän on vain kuuma ", niin kiitos valkoinen tukka dude". Hän ei itse laittaa varalentäjä energiapolitiikka liittyy verokannustimia ja rajoitettu öljynporaus. Hän päät sanomalla, että jos hänet valitaan hän voisi maalata Whitehouse vaaleanpunainen.

McCain vastaus on, että Paris Hilton on parempi energiapolitiikka kuin Obama. On melko yllättävää, että Paris Hilton on itse tehnyt johdonmukaisen poliittisen julkilausuman, vaikkakin tahattomasti. John McCain ikä, käsitys, että hän on juurtunut "vanhaan" ja vailla kosketusta tulevaisuus on vähintään yhtä paljon negatiivisia kuin epäilyksiä Obaman nuorten ja kokemattomuutta.

Itse asiassa, se voi hyvinkin olla paljon enemmän negatiivisia kuin hän tajuaa.

Tunnisteet: , , , ,