msgbartop

kommentoidaan asioita politiikan, kulttuurin, ympäristön ja tekniikan
msgbarbottom

21 syyskuu 08 Kevin'07: Obama'08?

Rudd, obama, Howard, McCain, morphing vertailu Voiko kuka tahansa yhtäläisyyksiä toisistaan ​​Australian vaaleissa 2007, (Kevin'07 kampanja) ja nykyinen Yhdysvaltain presidentinvaalit? On joitakin yhtäläisyyksiä ja selviä eroja. Ensinnäkin, Amerikka on suurvalta ja sen poliittiset suuntaukset ovat kauaskantoisia maailmanlaajuisia vaikutuksia, kun Australia on verrattuna merkityksetön suvanto ( perse ääriin käyttää ilmaisua keksi ex pääministeri Paul Keating ). Australian poliittinen järjestelmä on täysin erilainen kuin amerikkalaisen järjestelmän ja perustuu brittiläisen Westminster järjestelmään. Huolimatta siitä, että Australiassa ja Britanniassa äänet annetaan yhdelle osapuolelle tai toisesta sijasta johtaja valtion päämies, molemmat ovat lähentyneet presidentin tyyli kampanjoita viime vuosina. Persoonallisuus johtajien on yhä tärkeämpää ja kampanjat ovat huolellisesti suunniteltu vastauksena gallupit ja väestörakenteen analyysi.

Molemmissa 2007 Australian vaaleissa ja 2008 amerikkalaisten vaalit, pitkä palvelevat konservatiiviset hallitukset kohtasi vastustusta väittävät edustavansa muutoksen tuulet. Vaikka McCain pyrkimyksiä etääntyä Bushin hallinnon ja esittää itseään "Maverick", vuoden yhdenmukaistaminen Bushin politiikkaa tekee mitään irtisanoutumista vaikeaa. Howard kuvaili itseään "ilmastonmuutos skeptikko" ja kieltäytyi allekirjoittamasta Kioton pöytäkirjan. McCain nähdään myös heikko ympäristöön.

Sekä Howard ja McCain ovat vanhempia miehiä ja molemmat kamppailu edustamaan itseään miehet tulevaisuudessa. Sekä Rudd ja Obama ovat nuorempia miehiä ja huomannut sen paljon helpompi esittää itseään raikas tuulahdus, vaikka joilla ei ole mitään todella vallankumouksellinen politiikkaa.

Ehkä suurin samankaltaisuus Australian kampanjan ja Yhdysvaltain kampanja on kynnyksellä Internetin voimakas poliittinen voima. Howard oli hidasta palkata web edukseen ja hän käyttää sitä osoitti olennaiseen väärinkäsitykseen välineellä. Howardin YouTube-videoita oli jäykkä ja perinteiset, paljon kuin puoluepoliittinen lähetys kokeiltuja ja totta TV. Howardin YouTube saanut lukuisia negatiivisia kommentteja ja käyttäjät olivat raivoissaan, kun heidän kommenttinsa viipymättä tuhottava. Se myös tuli nopeasti roskapostia magneetti. Rudd käytetään ensisijaisesti MySpace ja hänen sävy oli paljon rennompaa ja rento. Valtaosa kommentit olivat myönteisiä, mutta negatiivisia kommentteja pysyi päällä. Rudd taju käyttää web keskipitkän helpotti hänet voidaan kuvata tulevaisuuden ystävällinen ja auttoi hänen kampanja resonoi nuorempia äänestäjiä.

John McCain väittää, ettei osata edes käyttää sähköpostia ja siinä on kaikki, mutta myönsi että hän on tekniikka lukutaidottomia. Obaman kampanja näyttää käyttävän web paljon tehokkaammin. Syyt tähän ovat varsin yksinkertainen; Obama leiri kuluttaa aivan paljon enemmän mainontaan. Obaman verkkosivusto on paljon suositumpaa McCainin sivusto ; se on käynyt kuukausittain 4 kertaa niin paljon ihmisiä kuin McCainin yksi (2200000 vs. 583000). Obama on myös paljon suosittuja eri sosiaalisen median sivustoja samoin .

vertailu Obama ja McCain verkkoliikenteen
Vertailu Obama / McCain Internet-liikenteen lähde

Sarah Palin käytti hänen henkilökohtaisen sähköpostitilin tehdä julkisia asioiden Alasksa, joka mahdollisti hakkeri päästä hänen tilille ei juurikaan tyhjäksi käsitys, että republikaanien leirissä on teknologisesti kiistetty. McCain on valinnut Palin varapresidenttiehdokas osittain siksi nuoruutensa. Huolimatta saada väliaikainen vauhtia jälkeen yleissopimus, Palin kokemattomuus nyt näyttää tekevän hieman enemmän kuin tehdä McCain näköiseksi.

Tehokas käyttö verkkomediaan ei voi olla ratkaiseva tekijä tässä kampanjassa, eikä niin tehty Australian vaaleissa, on kuitenkin kiistatonta, että poliittinen merkitys web on nyt paljon suurempi. Tämä on myös erityisen vahva tekijä, kun ehdokkaat yrittävät mainostaa itseään aineina muutoksen ja johtajat tulevaisuudessa.

McCain alkaa näyttää yhä enemmän kuin eilisen mies, samoin John Howard.

Tunnisteet: , , , , , , , ,

10 elokuu 08 Paris Hiltonin tarjouksen Pinkhouse

tarkastella Paris Hilton parodia John McCain on julkaissut televisiomainoksen, joka vertaa Barack Obaman julkkis asemaa muille kuuluisuuksia kuten Paris Hilton. Vertailua ollut tarkoitus olla ilmainen. Se on suunnattu Obaman nuorten ja kokemattomuus iskulause "Onko hän valmis johtamaan?" Paris Hilton on julkaissut kaupallinen vastauksena. Hänen parodia kutsuu McCain "vanhin julkkis maailmassa" ja vertaa häntä lukuja kuten Golden Girls, eversti Sanders, Larry King ja Yoda Star Wars.

Näyttääksesi alkuperäisen McCainin mainoksen Paris Hilton toteaa, että hän ei ole peräisin "vanhaan" ja että hän ei asetu muutosta; hän on vain kuuma ", joten kiitos valkoinen tukka jätkä". Hän ei itse laittaa varalentäjä energiapolitiikka liittyy verokannustimia ja rajoitettu öljynporaus. Hän päätyy sanomalla, että jos hänet valitaan hän voisi maalata Whitehouse vaaleanpunainen.

McCain vastaus on, että Paris Hilton on parempi energiapolitiikka kuin Obama. On aika yllättävää, että Paris Hilton on todella tehnyt johdonmukaisen poliittisen julkilausuman, vaikkakin vahingossa. John McCainin ikä, käsitys, että hän on juurtunut "vanhaan" ja vailla kosketusta tulevaisuus on vähintään yhtä paljon negatiivisia kuin epäilyksiä Obaman nuoriso-ja kokemattomuutta.

Itse asiassa, se voi hyvin olla paljon enemmän negatiivinen kuin hän tajuaa.

Tunnisteet: , , , ,