msgbartop

kommentaari kysymyksiä politiikassa, kulttuuri, ympäristö ja teknologia
msgbarbottom

21 syyskuu 08 Kevin'07: Obama'08?

Rudd obama, Howard, McCain, morphing vertailu Voiko yhtäläisyyksiä toisistaan ​​Australian vaaleissa 2007 (Kevin'07 kampanja) ja nykyinen Yhdysvaltain presidentinvaalit? On joitakin yhtäläisyyksiä ja selviä eroja. Ensinnäkin, Amerikka on suurvalta ja sen poliittiset suuntaukset ovat kauaskantoisia maailmanlaajuisia vaikutuksia, kun Australia on verrattuna merkityksetön suvanto ( perse maan ääriin käyttää ilmaisua keksi entinen pääministeri Paul Keating ). Australian poliittinen järjestelmä on täysin erilainen kuin amerikkalainen järjestelmä ja perustuu brittiläisen Westminster järjestelmän. Huolimatta siitä, että Australiassa ja Britanniassa äänet annetaan yhdelle osapuolelle tai toiseen sijaan johtaja valtion päämies, molemmat ovat lähentyneet presidentin tyyli kampanjoita viime vuosina. Persoonallisuus johtajien on yhä tärkeämpää ja kampanjat huolellisesti suunniteltu vastauksena gallupit ja väestörakenteen analyysi.

Molemmissa 2007 Australian vaaleissa ja 2008 amerikkalainen vaaleissa, pitkä palvelevat konservatiivihallitukset kohtasi vastustusta väittävät edustavansa muutoksen tuulet. Vaikka McCain pyrkimyksiä etääntyä Bushin hallinto ja esittää itseään "Maverick", vuoden yhdenmukaistaminen Bushin politiikkaan tekee mitään etäisyyttä vaikeaa. Howard kuvaili itseään "ilmastonmuutos skeptikko" ja kieltäytyi allekirjoittamasta Kioton pöytäkirja. McCain nähdään myös heikko ympäristöön.

Sekä Howard ja McCain ovat vanhempia miehiä ja molemmat taistelu edustamaan itseään miehet tulevaisuudessa. Sekä Rudd ja Obama ovat nuorempia miehiä ja löytänyt paljon helpompaa esittää itseään raikas tuulahdus, huolimatta ole mitään todella vallankumouksellinen politiikkaa.

Ehkä suurin samankaltaisuuden Australian kampanjan ja Yhdysvaltain kampanja on kynnyksellä Internetin voimakas poliittinen voima. Howard oli hidasta palkata web edukseen ja hänen käyttöä se osoitti perustavanlaatuinen väärinkäsitys väliaineen. Howardin YouTube-videoita olivat jäykkiä ja perinteiset, paljon kuin puoluepoliittinen lähetyksenä kokeiltuja ja totta TV. Howardin YouTube saanut lukuisia negatiivisia kommentteja ja käyttäjät olivat raivoissaan, kun heidän huomautukset viipymättä tuhottava. Se myös tuli nopeasti roskapostia magneetti. Rudd käytetään ensisijaisesti MySpace ja hänen sävy oli paljon rento ja rento. Valtaosa kommentit olivat myönteisiä, mutta negatiivisia kommentteja pysyi päällä. Rudd taju käyttää web keskipitkän helpotti häntä voidaan kuvata tulevaisuuden ystävällinen ja auttoi hänen kampanja resonoi nuoremmille äänestäjiä.

John McCain väittää ei osata edes käyttää sähköpostia ja on kaikki, mutta myönsi että hän on tekniikka lukutaidottomia. Obaman kampanja näyttää käyttämällä web paljon tehokkaammin. Syyt tähän ovat varsin yksinkertainen; Obama leiri viettää tapa paljon mainontaa. Obaman verkkosivuilla on paljon suositumpia McCainin sivusto ; se on käynyt kuukausittain 4 kertaa niin paljon ihmisiä kuin McCainin yksi (2.200.000 vs. 583000). Obama on myös paljon suositumpia eri sosiaalisen median sivustoja samoin .

vertailu Obama ja McCain verkkoliikenteen
Vertailu Obama / McCain Internet-liikennettä lähde

Sarah Palin käytti hänen henkilökohtainen sähköpostitilin tehdä julkisia asioiden Alasksa, joka mahdollisti hakkeri päästä hänen tilillä ei juurikaan tyhjäksi käsitys, että republikaanien leirissä on teknologisesti haastoi. McCain on valinnut Palin varapresidenttiehdokas osittain siksi nuoruutensa. Huolimatta saada väliaikainen vauhtia jälkeen yleissopimus, Palin kokemattomuus nyt näyttää tekevän hieman enemmän kuin tehdä McCain näköiseksi.

Tehokas käyttö verkkomediaan ei voi olla ratkaiseva tekijä tässä kampanjassa, eikä se Australian vaaleissa, on kuitenkin kiistatonta, että poliittinen merkitys Internet on nyt paljon suurempi. Tämä on myös erityisen kertoo tekijä ehdokkaat yrittävät mainostaa itseään aineina muutoksen ja johtajat tulevaisuudessa.

McCain etsii enemmän ja enemmän kuin eilisen mies, samoin John Howard.

Tunnisteet: , , , , , , , ,

10 elokuu 08 Paris Hilton tarjouksen Pinkhouse

katsella Paris Hilton parodia John McCain on julkaissut televisio kaupallinen joka vertaa Barack Obaman julkkis aseman muita kuuluisuuksia kuten Paris Hilton. Vertailu ei ollut tarkoitus olla ilmainen. Se on suunnattu Obaman nuorten ja kokemattomuus kanssa iskulause "Onko hän valmis johtamaan?" Paris Hilton on julkaissut kaupallinen vastauksena. Hänen parodia kutsuu McCain "vanhin julkkis maailmassa" ja vertaa häntä lukuja, kuten Golden Girls, eversti Sanders, Larry King ja Yoda Star Wars.

Näyttääksesi alkuperäisen McCainin mainos Paris Hilton toteaa, että hän ei ole peräisin "vanhaan" ja että hän ei seistä muutosta; hän on vain kuuma, "joten kiitos valkoinen tukka dude". Hän ei itse laittaa foward energiapolitiikka liittyy verokannustimia ja rajoitettu öljynporaus. Hän päättyy sanomalla, että jos hänet valitaan hän voisi maalata Whitehouse vaaleanpunainen.

McCain vastaus on, että Paris Hilton on parempi energiapolitiikkaa kuin Obama. Se on aika yllättävää, että Paris Hilton on itse tehnyt johdonmukaisen poliittisen julkilausuman, vaikkakin vahingossa. John McCain ikä, käsitys, että hän on juurtunut "vanhaan" ja vailla kosketusta tulevaisuus on vähintään yhtä paljon negatiivinen kuin epäilyksiä Obaman nuorten ja kokemattomuutta.

Itse asiassa se voi olla paljon enemmän negatiivinen kuin hän tajuaa.

Tunnisteet: , , , ,