msgbartop

kommentaari kysymyksiä politiikan, kulttuurin, ympäristön ja teknologia
msgbarbottom

21 syyskuu 08 Kevin'07: Obama'08?

rudd, obama, Howard, McCain, morphing vertailu Voiko yhtäläisyyksiä toisistaan ​​Australian vaaleissa 2007 (Kevin'07 kampanja) ja nykyinen Yhdysvaltain presidentinvaalit? On joitakin yhtäläisyyksiä ja selviä eroja. Ensinnäkin, Amerikka on suurvalta ja sen poliittiset suuntaukset ovat kauaskantoisia maailmanlaajuisia vaikutuksia, kun Australia on verrattuna merkityksetön Suvanto ( perse maan ääriin käyttää ilmaisua keksi ex pääministeri Paul Keating ). Australian poliittinen järjestelmä on täysin erilainen kuin amerikkalaisen järjestelmän ja perustuu brittiläisen Westminster järjestelmään. Huolimatta siitä, että Australiassa ja Britanniassa äänet annetaan yhdelle osapuolelle tai toisesta sijasta johtaja valtion päämies, molemmat ovat lähentyneet presidentin tyyli kampanjoita viime vuosina. Persoonallisuus johtajien on yhä tärkeämpää ja kampanjat huolellisesti suunniteltu vastauksena gallupit ja väestörakenteen analyysi.

Kummassakin 2007 Australian vaaleissa ja 2008 Yhdysvaltain vaaleissa, pitkä palvelevat konservatiivihallitukset kohtasi vastustusta väittävät edustavansa muutoksen tuulet. Vaikka McCain pyrkimyksiä etääntyä Bushin hallinto ja esittää itseään "Maverick", vuotta yhdenmukaistaminen Bushin politiikkaan tekee mitään etäisyyttä vaikeaksi. Howard kuvaili itseään "ilmastonmuutos skeptinen" ja kieltäytyi allekirjoittamasta Kioton pöytäkirja. McCain nähdään myös heikkona ympäristöön.

Sekä Howard ja McCain ovat vanhempia miehiä ja molemmat kamppailu edustamaan itseään miehet tulevaisuudessa. Sekä Rudd ja Obama ovat nuorempia miehiä ja todennut sen paljon helpompi esitellä itseään raikas tuulahdus, vaikka joilla ei ole mitään todella vallankumouksellinen politiikkaa.

Ehkä suurin samankaltaisuus Australian kampanjan ja Yhdysvaltain kampanja on kynnyksellä Internetin voimakas poliittinen voima. Howard oli hidasta palkata web edukseen ja hän käyttää sitä osoitti perustavanlaatuinen väärinkäsitys väliaineen. Howardin YouTube-videoita olivat jäykkiä ja perinteiset, paljon kuin puoluepoliittinen lähetyksenä kokeillut ja totta tv. Howardin YouTube saanut lukuisia negatiivisia kommentteja ja käyttäjät olivat raivoissaan, kun heidän huomautukset viipymättä tuhottava. Se tuli nopeasti roskapostia magneetti. Rudd käytetään ensisijaisesti MySpace ja hänen sävy oli paljon rennompi ja rento. Valtaosa kommentit olivat myönteisiä, mutta negatiivisia kommentteja pysyi päällä. Rudd taju käyttää web väliaineen helpotti häntä voidaan kuvata tulevaisuuden ystävällinen ja auttoi kampanja resonoi nuorempia äänestäjiä.

John McCain väittää, ettei osata edes käyttää sähköpostia ja on kaikki, mutta myönsi että hän on tekniikka lukutaidottomia. Obaman kampanja näyttää käyttävän web paljon tehokkaammin. Syyt tähän ovat varsin yksinkertainen; Obama leiri viettää tapa paljon mainontaa. Obaman verkkosivuilta on paljon suositumpia McCainin sivustolla ; se on käynyt kuukausittain 4 kertaa niin paljon ihmisiä kuin McCainin yksi (2,2 miljoonaa vs. 583000). Obama on myös paljon suositumpia eri sosiaalisen median sivustoja samoin .

vertailu Obama ja McCain verkkoliikenteen
Vertailu Obama / McCain Internet-liikennettä lähde

Sarah Palin käytti hänen henkilökohtainen sähköpostitilin tehdä julkisia asioiden Alasksa, joka mahdollisti hakkeri päästä hänen tilille ei juurikaan tyhjäksi käsitys, että republikaanien leirissä on teknologisesti haastoi. McCain on valinnut Palin kuin varapresidenttiehdokas osittain siksi nuoruutensa. Huolimatta saada väliaikainen vauhtia jälkeen yleissopimuksen, Palin kokemattomuus nyt näyttää tekevän hieman enemmän kuin tehdä McCain näköiseksi.

Tehokas käyttö verkkomedian ei voi olla ratkaiseva tekijä tässä kampanjassa, eikä myöskään se, että Australian vaaleissa, on kuitenkin kiistatonta, että poliittinen merkitys Internet on nyt paljon suurempi. Tämä on myös erityisen kertoo tekijä, kun ehdokkaat yrittävät mainostaa itseään välittäjinä muutoksen ja johtajia varten tulevaisuudessa.

McCain etsii yhä enemmän kuin eilisen miehen, samoin John Howard.

Tunnisteet: , , , , , , , ,

10 elokuu 08 Paris Hiltonin tarjouksen Pinkhouse

katsella Paris Hilton parodia John McCain on julkaissut televisiomainoksen, joka vertaa Barack Obaman kuuluisuutensa muita kuuluisuuksia, kuten Paris Hilton. Vertailu ei ole tarkoitus olla ilmainen. Se on suunnattu Obaman nuorten ja kokemattomuus kanssa iskulause "Onko hän valmis johtamaan?" Paris Hilton on julkaissut kaupallinen vastauksena. Hänen parodia kutsuu McCain "vanhin julkkis maailmassa" ja vertaa häntä lukuja, kuten Golden Girls, eversti Sanders, Larry King ja Yoda Star Wars.

nähdä alkuperäisen McCainin mainos Paris Hilton toteaa, että hän ei ole peräisin "vanhaan" ja että hän ei seistä muutosta; hän on vain kuuma ", joten kiitos valkoinen tukka dude". Hän ei itse laittaa foward energiapolitiikka liittyy verokannustimia ja rajoitettu öljynporaus. Hän päättyy sanomalla, että jos hänet valitaan hän voisi maalata Whitehouse vaaleanpunainen.

McCain vastaus on, että Paris Hilton on parempi energiapolitiikkaa kuin Obama. Se on aika yllättävää, että Paris Hilton on itse tehnyt yhtenäisen poliittisen julkilausuman, vaikkakin vahingossa. John McCain ikä, käsitys, että hän on juurtunut "vanhaan" ja vailla kosketusta tulevaisuus on vähintään yhtä paljon negatiivinen kuin epäilyksiä Obaman nuorten ja kokemattomuutta.

Itse asiassa, voi hyvin olla paljon enemmän negatiivinen kuin hän tajuaa.

Tunnisteet: , , , ,