msgbartop

kommentaari kysymyksiä politiikan, kulttuurin, ympäristön ja teknologia
msgbarbottom

03 tammikuu 11 Flash ei toimi Firefox? Ratkaisu: downgrade

CHARLESTON, SC - NOVEMBER 29:  Rev. Dick Reed ...
Kuva: Getty Images via daylife

Olin huomannut, että jonkin aikaa Flash ei ollut näy kunnolla Firefoxissa. Itse asiassa, ei näy ollenkaan, mutta käyttäytyy aivan ehdottomasti normaalisti Internet Explorerissa . Olin huomiotta tätä, mutta kun sinun täytyy suunnitella web-sivuja, jotka vaativat joidenkin flash-sisältöä ongelma tulee mahdotonta sivuuttaa. Yritin tavanomaiset Mozilla tukea foorumeilla ja törmäsin avulias sivuja kuten " Flash ei toimi kunnolla päivityksen jälkeen Firefox 3.6.7 ", mutta tietenkin ongelma säilyi. Olen kokeillut useita muita vianetsintään korjauksia, joista osa osallistuu poistamista asentamista uudelleen Flash plugin toiset mukana luomassa uutta käyttäjäprofiilin sisällä Firefox. Olen menettänyt laskea, kuinka monta ratkaisua yritin mutta mikään niistä toiminut. Ongelma näyttää olevan melko yleistä päätellen määrä ihmisiä raportoi Mozilla, että heilläkin on tämä ongelma.

Ratkaisu oli uskomattoman yksinkertaista kuin on yleensä kyse ...

Voit ratkaista ongelman, kaikki mitä tein oli: Lataa ja asenna Firefox 3.5 Okei, Firefox 3.5.x pidetään yllä turvallisuutta ja vakautta päivitykset asti Elokuussa 2010, joten se on vain väliaikainen ratkaisu. Oletettavasti Mozilla tulee ennemmin tai myöhemmin vapauttamaan virallisen korjaus tähän ongelmaan, joka epäilemättä johtuu yksiin Firefox ja Windows (Sanoinko olen käynnissä Windows Vista ?), mutta kunnes ne eivät ainakin voin käyttää Firefoxia ja silti katsella Flash-sisältöä .

Parannettu Zemanta
Ole Seurallinen, Jaa!

Tunnisteet: , , , , , , , , ,

Lukijan kommentit

  1. |

    Minun täytyy asentaa Adobe Flash Player 10 Internet Explorer / ja / Firefox kaikki samassa process.Is tämä mahdollista?

  2. |

    Tämä foorumi näyttää ratkaisu tähän ongelmaan: http://en.kioskea.net/forum/affich-37967-download-adobe-flash-player-10-into-firefox-3

Jätä kommentti

CommentLuv rintanappi
:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow::|:mrgreen: