msgbartop

kommentoidaan asioita politiikan, kulttuurin, ympäristön ja tekniikan
msgbarbottom

03 tammikuu 11 Flash ei toimi Firefox? Ratkaisu: downgrade

Olin huomannut, että jo jonkin aikaa Salama ei ollut näy kunnolla Firefoxissa. Itse asiassa, ei näy ollenkaan, mutta käyttäytyy aivan täysin normaalisti Internet Explorerissa . Olin huomiotta tätä mutta kun on suunnitella web-sivuja, jotka vaativat jonkin verran Flash-sisältöä ongelma tulee mahdotonta sivuuttaa. Yritin tavallista Mozilla tukea foorumeilla ja törmäsin hyödyllisiä sivuja kuten " Flash ei toimi kunnolla päivityksen jälkeen Firefox 3.6.7 ", mutta tietysti ongelma pysyi. Olen kokeillut useita muita ongelmia ammunta korjauksia, joista osa mukana poistamalla sitten asennat Flash-laajennus taas toiset mukana luomassa uuden käyttäjäprofiilin sisällä Firefox. Olen menettänyt laskea, kuinka monta ratkaisua yritin mutta mikään niistä ei toimi. Ongelma näyttää olevan melko yleisiä päätellen määrä ihmisiä raportoi Mozilla, että heilläkin on tämä ongelma.

Ratkaisu oli uskomattoman yksinkertaista kuin on yleensä kyse ...

Ongelman ratkaisemiseksi, kaikki mitä tein oli: Lataa ja asenna Firefox 3.5 Okei, Firefox 3.5.x pidetään yllä turvallisuutta ja vakautta päivitykset elokuuhun 2010 aikana siten, se on vain väliaikainen ratkaisu. Oletettavasti Mozilla tulee ennemmin tai myöhemmin vapauttaa virkamiehen korjaus tähän ongelmaan, joka epäilemättä johtuu joidenkin yhteensopimattomuus Firefox ja Windows (Sanoinko olen käynnissä Windows Vista ?), mutta kunnes ne ainakin voin käyttää Firefoxia ja silti katsella Flash-sisältöä .

Parannettu Zemanta
Ole Seurallinen, Jaa!

Tags: , , , , , , , , ,

Lukijan kommentit

  1. |

    Minun täytyy asentaa Adobe Flash Player 10 for Internet Explorer / ja / Firefox kaikki samassa process.Is tämä on mahdollista?

  2. |

    Tämä foorumi näyttää ratkaisu tähän ongelmaan: http://en.kioskea.net/forum/affich-37967-download-adobe-flash-player-10-into-firefox-3

Jätä kommentti

CommentLuv rintanappi
:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow::|:mrgreen: