msgbartop

kommentoidaan asioita politiikan, kulttuurin, ympäristön ja tekniikan
msgbarbottom

03 tammikuu 11 Flash ei toimi Firefoxissa? Ratkaisu: downgrade

CHARLESTON, SC - NOVEMBER 29:  Rev. Dick Reed ...
Kuva: Getty Images via daylife

Olen huomannut, että jo jonkin aikaa Salama ei ollut näy kunnolla Firefoxissa. Itse asiassa, ei näy ollenkaan, mutta käyttäytyy aivan täysin normaalisti Internet Explorerissa . Olin huomiotta tätä, mutta kun sinun täytyy suunnitella web-sivuja, jotka vaativat jotkut Flash-sisältöä Ongelma on mahdotonta sivuuttaa. Yritin tavallista Mozilla tukea foorumeilla ja törmäsin hyödyllisiä sivuja, kuten " Flash ei toimi kunnolla päivityksen jälkeen Firefox 3.6.7 ", mutta tietenkin ongelma pysyi. Olen kokeillut useita muita vianetsintään korjauksia, joista osa osallistuu poistamista asentamista uudelleen Flash plugin taas toiset mukana luomassa uuden käyttäjäprofiilin sisällä Firefox. Olen menettänyt laskea, kuinka monta ratkaisua yritin mutta mikään niistä ei toimi. Ongelma näyttää olevan melko laajaa päätellen joukko ihmisiä raportointi Mozilla että heilläkin on tämä ongelma.

Ratkaisu oli uskomattoman yksinkertainen asia yleensä on ...

Ongelman ratkaisemiseksi, kaikki mitä tein oli: lataa ja asentaa Firefox 3.5 Okei, Firefox 3.5.x pidetään yllä turvallisuutta ja vakautta päivitykset elokuuhun 2010 aikana siten, se on vain väliaikainen ratkaisu. Oletettavasti Mozilla tulee ennemmin tai myöhemmin vapauttamaan virallista korjausta tähän ongelmaan, joka epäilemättä johtuu yksiin Firefox ja Windows (Sanoinko olen käynnissä Windows Vista ?), mutta kunnes ne eivät ainakaan en voi käyttää Firefoxia ja silti katsella Flash-sisältöä .

Parannettu Zemanta
Ole Seurallinen, Jaa!

Tags: , , , , , , , , ,

Lukijan kommentit

  1. |

    Minun täytyy asentaa Adobe Flash Player 10: n Internet Explorer / ja / Firefox kaikki samassa process.Is tämä mahdollista?

  2. |

    Tämä foorumi näyttää ratkaisun tähän ongelmaan: http://en.kioskea.net/forum/affich-37967-download-adobe-flash-player-10-into-firefox-3

Jätä kommentti

CommentLuv rintanappi
:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow::|:mrgreen: