msgbartop

kommentaari kysymyksiä politiikan, kulttuurin, ympäristön ja teknologia
msgbarbottom

03 tammikuu 11 Salama ei toimi Firefox? Ratkaisu: downgrade

CHARLESTON, SC - NOVEMBER 29:  Rev. Dick Reed ...
Kuva: Getty Images kautta daylife

Olen huomannut, että jo jonkin aikaa Flash ei ollut näy kunnolla Firefoxissa. Itse asiassa, ei näy lainkaan, mutta silti käyttäytyä aivan ehdottomasti normaalisti Internet Explorerissa . Olin huomiotta tätä, mutta kun sinun täytyy suunnitella web-sivuja, jotka vaativat jonkin verran Flash-sisältöä ongelmaa on mahdotonta sivuuttaa. Yritin tavanomaiset Mozilla tukea foorumeilla ja törmäsin hyödyllisiä sivuja, kuten " Salama ei toimi kunnolla päivityksen jälkeen Firefox 3.6.7 ", mutta tietenkin, ongelma pysyi. Yritin lukuisia muita ongelmia ammunta korjauksia, joista osa osallistuu poistamalla asentamista uudelleen Flash plugin toiset mukana luomassa uuden käyttäjäprofiilin sisällä Firefox. Olen menettänyt laskea, kuinka monta ratkaisujen yritin mutta mikään niistä toiminut. Ongelma näyttää olevan melko yleistä päätellen useissa ihmisiä raportoi Mozilla, että heilläkin on tämä ongelma.

Ratkaisu oli uskomattoman yksinkertainen kuin yleensä on ...

Ongelman ratkaisemiseksi, kaikki mitä tein oli: Lataa ja asenna Firefox 3.5 Okei, Firefox 3.5.x pidetään yllä turvallisuutta ja vakautta päivityksiä elokuuhun 2010 aikana siten, se on vain väliaikainen ratkaisu. Oletettavasti Mozilla tulee ennemmin tai myöhemmin vapauttaa virallista korjausta tähän ongelmaan, joka epäilemättä johtuu joidenkin yhteensopimattomuus Firefox ja Windows (tein mainita olen käynnissä Windows Vista ?), mutta kunnes ne eivät ainakin voin käyttää Firefoxia ja silti katsella Flash-sisältöä .

Parannettu Zemanta
Ole Seurallinen, Jaa!

Tunnisteet: , , , , , , , , ,

Lukijan kommentit

  1. |

    Minun täytyy asentaa Adobe Flash Player 10 Internet Explorer / ja / Firefoxin kaikki samassa process.Is tämä mahdollista?

  2. |

    Tämä foorumi näyttää ratkaisu tähän ongelmaan: http://en.kioskea.net/forum/affich-37967-download-adobe-flash-player-10-into-firefox-3

Jätä kommentti

CommentLuv rintanappi
:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow::|:mrgreen: