msgbartop

kommentaari kysymyksiä politiikassa, kulttuuri, ympäristö ja teknologia
msgbarbottom

03 tammikuu 11 Flash ei toimi Firefox? Ratkaisu: downgrade

CHARLESTON, SC - NOVEMBER 29:  Rev. Dick Reed ...
Kuva: Getty Images kautta daylife

Olin huomannut, että jo jonkin aikaa Flash ei ollut näy kunnolla Firefoxissa. Itse asiassa, ei näy lainkaan, mutta käyttäytyy aivan täysin normaalisti Internet Explorerissa . Olin huomiotta tätä, mutta kun sinun täytyy suunnitella web-sivuja, jotka vaativat jonkin verran Flash-sisältöä ongelma tulee mahdotonta sivuuttaa. Yritin tavanomaiset Mozilla tukea foorumeilla ja törmäsin avulias sivuja, kuten " Flash ei toimi kunnolla päivityksen jälkeen Firefox 3.6.7 ", mutta tietysti, ongelma pysyi. Yritin lukuisia muita ongelmia ammunta korjauksia, joista osa mukana poistamalla sitten asentaa Flash-laajennus taas toiset mukana luomassa uuden käyttäjäprofiilin sisällä Firefox. Olen menettänyt laskea, kuinka monia ratkaisuja Yritin mutta yksikään heistä työskenteli. Ongelma näyttää olevan melko yleistä päätellen useissa tekeviin Mozilla että heilläkin on tämä ongelma.

Ratkaisu oli uskomattoman yksinkertainen kuin yleensä on ...

Ongelman ratkaisemiseksi, kaikki tein oli: Lataa ja asenna Firefox 3.5 Okei, Firefox 3.5.x pidetään yllä turvallisuutta ja vakautta päivityksiä elokuuhun 2010 aikana siten, se on vain väliaikainen ratkaisu. Oletettavasti Mozilla ennemmin tai myöhemmin vapauttaa virallinen korjaus tähän ongelmaan, joka epäilemättä johtuu joidenkin yhteensopimattomuus Firefox ja Windows (tein mainita olen käynnissä Windows Vista ?), mutta kunnes ne eivät ainakin voin käyttää Firefoxia ja silti katsella Flash-sisältöä .

Parannettu Zemanta
Ole Seurallinen, Jaa!

Tunnisteet: , , , , , , , , ,

Lukijan kommentit

  1. |

    Minun täytyy asentaa Adobe Flash Player 10 Internet Explorer / ja / Firefox kaikki samassa process.Is tämä mahdollista?

  2. |

    Tämä foorumi näyttää ratkaisu tähän ongelmaan: http://en.kioskea.net/forum/affich-37967-download-adobe-flash-player-10-into-firefox-3

Jätä kommentti

CommentLuv rintanappi
:D:-):(:o8O:?8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow::|:mrgreen: